در این قسمت می توانید تغییرات و مقالات مرتبط با توسعه نرم افزار حسابداری ارقام سیستم را مطالعه بفرمایید
قبل از هر توضیحی بهتر است بدانیم انبار گردانی چیست.
به طور کلی به کنترل فیزیکی فضای انبار، شمارش دستی موجودی کالاها در یک یا چند بازه زمانی مشخص و بررسی عدم مغایرت آن با موجودی ثبت شده در سیستم انبارداری و کاردکس کالا، عملیات انبارگردانی می گویند. مطابق استانداردهای حسابداری، این عملیات می بایست حداقل یک بار در سال در انبار شرکت های کالامحور انجام شود که البته تعداد انبارگردانی ها با توجه به تعداد کالاهای موجود در انبار و میزان اهمیت آن، می تواند بیشتر هم باشد.
عملیات انبارگردانی لازم است در حضور سرپرست انبار انجام پذیرد. چرا که وی به محل قرار گرفتن کالاها اشراف کامل دارد و این موضوع باعث تسریع روند کار می شود. همچنین سرپرست عملیات، گروه کنترل و گروه های شمارش که هر گروه متشکل از یک نفر شمارشگر و یک نفر ثبت کننده در تگ های شمارش است، نیز در عملیات انبارگردانی حضور دارند.
پس از تعریف انبارگردانی، بد نیست در مورد اهداف آن هم بدانیم.
موجودی انبار هر شرکت، دارایی تجاری آن شرکت محسوب می شود. به همین دلیل در پایان سال مالی (دوره مالی)، نقش بسزایی در برآورد سود و زیان شرکت های بزرگ با حجم بالای کالا در انبار، دارد. پس لازم است که در پایان دوره مالی، حداقل یک بار موجودی انبار مورد شمارش قرار گیرد تا یکی بودن میزان موجودی با کاردکس حسابداری و انبار چک شود. اما اگر موجودی کالای شرکتی کم باشد، در این صورت انبارگردانی اتفاق نمی افتد و با استفاده از یک سیستم صحیح و اصولی، موجودی انبار کنترل می شود.
پس هدف اصلی از شمارش موجودی انبار، حصول اطمینان از کمیت، کیفیت و در نهایت کنترل کالاهاست.
علاوه بر آن، در برخی مواقع که انباردار یا سرپرست انبار در شرکتی سمت خود را به شخص دیگری واگذار می کند و انبار را به سرپرست جدید تحویل می دهد، انبارگردانی به طور کامل اتفاق می افتد. چرا که انباردار و پرسنل انبار در مورد کالاهای موجود، حفظ و نگهداری آن مسئول هستند و این مسئولیت ایجاب می کند که همواره میزان موجودی ثبت شده با استفاده از سیستم مناسب، بررسی و کنترل شود و نظم فیزیکی انبار همواره برقرار باشد.
همچنین در مواردی که بین بخش های مختلف یک شرکت یا سازمان در مورد موجودی اختلاف نظر وجود داشته باشد، برای کنترل وضعیت انبارگردانی موردی یا رندم انجام می شود.
انبارگردانی انواع مختلفی دارد که در ادامه هر کدام را به اختصار توضیح می دهیم :
انبارگردانی پایان سال : این نوع از انبارگردانی معمولا یک بار و در پایان سال اتفاق می افتد و تمامی کالاها، به منظور انتقال موجودی انبار به سال بعد، شمارش می شود.
انبارگردانی میان دوره : این نوع از انبارگردانی معمولا در پایان نیم سال اول و مانند مدل انبارگردانی پایان سال، کلیه کالاها شمارش می شود.
انبارگردانی رندم یا موردی : این نوع از انبارگردانی در بازه های زمانی کوتاه تر از دو مورد قبل و برای اطمینان از صحت موجودی ثبت شده برای کالاهای انبار است. در این مدل تنها تعدادی از کالاها به صورت رندم شمارش می شوند و عدم مغایرت آن با کاردکس موجودی چک می شود.
ما در ارقام سیستم به صورت مداوم درحال شناسایی نیاز های روز بازار و شما عزیزان هستیم و سیستمی جهت افزایش دقت و سهولت انجام انبارگردانی طراحی کرده ایم که در ادامه آن را معرفی میکنیم.
مزایای سیستم:
در صورت تمایل به تهیه ماژول و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت ارقام سیستم، بخش فروش ( داخلی 1 ) تماس بگیرید.
اهواز، کیان آباد، نبش خیابان 6 شرقی، ساختمان آفتاب، طبقه 5، واحد 13
061-91001314
info@arghamsystem.com
استفاده از مطالب سایت اینترنتی ارقام سیستم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.
ارقام سیستم این اعتقاد را دارد که به مشتریانش به هیچ وجه به دید مشتری نگاه نکند بلکه آنها را شریک تجاری خود برای گسترش و ارتقاء شرکت و نرم افزار بداند. گروه ما همواره تلاش می کند به کمک شما شرکای تجاری گرامی نرم افزاری درخور شأن و شخصیت شما بزرگان تولید کند و همیشه آن را با بالاترین امکانات روز دنیا بروز و قابل استفاده برای اکثریت نیاز بازار نگه دارد. نرم افزار ارقام سیستم با عنوان نرم افزاری هوشمند، زبان زد صنایع مختلف است و فقط دلیل این سخن را دریافت درخـواسـت های حـرفه ایی در صــنایع بزرگ مـی دانیم و اگـر شـما نیاز خود را در امکانات نرم افزار ارقام سیستم پس از بررسی مشاهده نکردید می توانید این نیاز را درخواست دهید تا پس از تجزیه و تحلیل اولیه توسط تحلیل گران صاحب نظر ارقام سیستم بررسی شود تا در ورژن های بعدی نرم افزار پیاده سازی شود
اطلاعات بیشتر